De club van 100

De “Club van Honderd” is in november 2017 opgericht om financiële middelen bij elkaar te brengen om extra faciliteiten voor roeivereniging Waterkr8 te kunnen realiseren.  Als lid van de “Club van Honderd” lever je een bijdrage aan de financiële ondersteuning van onze club. De jaarlijkse bijdrage voor de “Club van Honderd” bedraagt € 100,00. Is je interesse gewekt, dan begroeten wij je graag als nieuw lid van onze “Club van Honderd”.

Aanmelden kan bij de secretaris Anja Sandstra, tel. 06-22152766  of via het contactformulier op de website .

De donaties die wij ontvangen worden gebruikt voor:
– Het onderhoudt van de sloep en de riemen
– Aanschaf van nieuwe benodigdheden van de sloep, boeien, leer, touw enzv.
– Het onderhoudt van de trailer waarmee we heel Nederland door crossen
– Het startgeld voor wedstrijden
– Er worden leuke activiteiten georganiseerd om nieuwe roeiers te trekken

Als “Club van 100 lid ontvang je 4 maal per jaar de nieuwsbrief waarin wij je op de hoogte houden van alles wat er binnen onze vereniging gebeurd! Ook krijg je een je een plek in de eregalerij op onze website