Teamwork

Roeivereniging Waterkr8 is een jonge vereniging met veel ambitie! Sloeproeien is de laatste jaren zo populair dat de sport in een stroomversnelling is gekomen.  Geen wonder dat het aantal leden snel groeit. Onze vereniging krijgt daardoor steeds meer draagkracht. Dat is natuurlijk fantastisch en daar zijn we super trots op!

Als roeisters van Waterkr8 tonen wij onze krachten tijdens de wedstrijden door grachten en natuurgebieden in heel Nederland.

.

Team 1

Het wedstrijdteam bestaat uit acht roeisters en een stuurvrouw.

Team 2

We zijn ook gelukkig met een ‘jonge dame’ uit het  bouwjaar 2017. Deze Dolle Heks is een aluminium sloep. Met deze sloep willen we natuurlijk ook meedoen voor de prijzen.

Jeugdteam

Ben jij 16 jaar of jonger en heb je altijd al eens willen roeien? Vul het contactformulier in en kom een keer meetrainen!